• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 1% aanbetaling
Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Rolluikmotoren van Somfy bestellen tegen voordelige prijzen

Rolluikmotoren

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 1% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Rolluikmotoren als volgt

Rated 5/5 based on 1 customer reviews
  • Door (-)
    5/ 5stars
    "in een woord geweldig van dit bedrijf. Nette prijs bezorging op tijd. Ook telefonisch word je zeer goed geholpen. Beslist aan te raden . "

Meer reviews

Bestel online diverse Somfy motoren tegen aantrekkelijke prijzen.

In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de populaire Somfy motor Oximo RTS en de nieuwe Somfy motor IO. De Somfy motor IO is een motor gericht op de toekomst welke u aan kunt sturen via uw mobiele telefoon. Voor afstandsbedieningen voor deze motoren, zie de pagina afstandsbedieningen.

Naast deze twee motoren bieden wij u ook de Somfy motor ilmo en de Somfy motor Solus. De ilmo is een slimme motor welke wordt aangestuurd met een schakelaar. De solus is een motor welke naar prijs zeer interessant is. Deze is geschikt om aan te sturen met een schakelaar.

Met een rolluikmotor kunt u uw rolluik zo samenstellen dat deze voldoet aan uw wensen. Ook verouderde rolluiken kunt u elektrisch maken. Let wel op dat de rolluikmotoren in de as van uw huidige rolluik past. Meer weten? Neem dat contact met ons op en laat u technisch bijstaan.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.