Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Opmeetinstructie voor het opmeten van rolluiken en screens

Eenvoudig uw maten opmeten

Voordat u uw bestelling plaatst, dient u uw rolluik, roldeur of screen nauwkeurig op te meten, zodat deze correct gemonteerd kan worden. Meer informatie en bijbehorende instructies vindt u hier:

 • Opmeten van de Rolluiken
 • Opmeten van de Roldeuren
 • Opmeten van de Screens

 • Neem alle stappen bij de instructies goed door en indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

  Kan ik het ook door jullie laten opmeten?

   Helaas is het niet mogelijk om de rolluiken, roldeuren en/of screens door ons op te laten meten. Wij werken daarnaast ook niet samen met bedrijven welke wij aan u kunnen aanbevelen. Uiteraard kunnen wij wel advies geven over uw situatie. Hieronder kunt u lezen hoe.

  Zou ik advies kunnen krijgen over mijn situatie?

   Wij kunnen u goed op weg helpen en u adviseren met welke maten u rekening zou moeten houden. Let wel op dat u altijd eindverantwoordelijk blijft voor de meting. Wij ontvangen dan graag een foto van uw situatie met hierbij de door u berekende maten en vanaf welke punten gemeten. U kunt deze foto versturen naar: support@creon-online.eu. Let op dat de foto die u verstuurt de bestandsgrootte niet groter is dan 6 mb.