• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 1% aanbetaling
Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Hoe u uw rolluik voor op de muur moet inmeten

Opmeetinstructies voor rolluiken op de muur

Stap 2: Welke maten dient u op te geven als u de rolluik gaat plaatsen op de muur

 

  1. U dient allereerst secuur de buiten maten van uw kozijn op te meten. Dit is de afstand van muur tot muur. Meet deze afstand voor zowel de hoogte als de breedte en meet op verschillende plekken. Neem de kleinste waarde die u heeft gemeten.
  2. Bij de breedte telt u vervolgens 2 keer 5,3 centimeter op. Deze centimeters zijn de breedte van de vlakke zij geleiders die op de muur worden bevestigd.
  3. Bij de hoogte van de rolluik wordt de afmetingen van de omkasting opgeteld. De maat van de omkasting hangt af van de hoogte van de rolluik. Zie daarvoor de omkasting pagina.
    * Let op, de onderste lamel steekt indien het rolluik helemaal open is, altijd een aantal centimeter uit de omkasting. Dit is ongeveer 4 centimeter. Bij naar buiten draaiende ramen kan dit de werking van uw raam blokkeren.
    ** Het band of het snoer van de motor steekt altijd aan de achterkant onderin uit de omkasting. Dit kan op verzoek veranderd worden naar een andere positie.  
  4. !!Let op dat de ruimte boven uw kozijn hoog genoeg voor de omkasting van uw rolluik. Indien dit niet het geval is, kan het het open en dichtgaan van uw raam of deur blokkeren.

Ga naar Stap 3:

Type bediening