• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 1% aanbetaling
Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Uit welke type bedieningen kunt u kiezen

Welk type bediening dient u te kiezen

Band bediening

Stap 3: U wilt een rolluik bestellen en vraagt u af welke type bediening u zal kiezen.

De keuze hiervoor wordt grotendeels bepaald door uw wens betreffende gemak en de prijs van de rolluiken.

Standaard worden de rolluiken geleverd met een band bediening (zie foto). Een rolluik met band is geschikt voor rolluiken tot 4 m². Daarboven dient u een motor te hanteren. Naast de bandbediening heeft u keuze uit 4 verschillende motoren.

De huismerk motor en de Somfy Solus motor zijn twee motoren welke d.m.v een schakelaar bediend worden. Als u kiest voor gemak zijn deze motoren zeker een aanrader. De rolluiken zijn eenvoudig te bedienen. Zeker als het gaat om rolluik met een grotere oppervlakte is een motor zeker aan te raden en in sommige gevallen zelfs een vereiste. Het verschil tussen deze 2 motoren is dat de huismerk motor scherp in prijs is en met de Somfy Solus haalt u een zeer betrouwbaar merk in huis. 

De huismerk motor radio is een motor welke bediend dient te worden met een afstandsbediening. Beschikbaar zijn de 1 en de 5 kanaals afstandsbedieningen.

De Somfy Oximo RTS motor is ook een afstandsbedieningbare motor en deze heeft daarnaast een aantal extra functies t.o.v. de huismerk motor radio. De toevoeging van RTS staat voor "radio Technologie Somfy. U kunt met deze motoren uw rolluik d.m.v. een afstandsbediening bedienen(zie toebehoren).

 De Oximo motor heeft extra toepassingen zoals:

  • Motor bevat een Anti optil functie;
  • Obstakel detectie;
  • Vorst beveiliging;