Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok kozijnen en zonwering

Algemeen

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Hier hebben we een aantal zaken uiteen gezet welke belangrijk zijn ofwel voor het bestellen of na het bestellen. Denk hierbij aan wat als je een bestelling wilt wijzigen, wat zijn de garantie voorwaarden ect. Klik op de onderwerpen hierboven om meer hier over te lezen. Hieronder hebben we in het kort de meest gestelde vragen voor je uitgewerkt:

Waarom zijn onze prijzen voordelig?
Dat is mogelijk omdat wij geloven in een concept dat je de rolluiken bij ons kunt inkopen en dat je zelf die rolluiken kunt monteren. Je staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Wij ondersteunen je graag met behulp van foto’s, video’s en handleidingen bij het inmeten en monteren van de rolluiken. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen indien je nog extra vragen hebt.

Prijzen worden altijd inclusief BTW vermeldt en daarnaast is het bezorgen gratis!

Worden de rolluiken ook gemonteerd?
Creon richt zich uitsluitend op de verkoop van rolluiken en screens. Hierdoor kunnen wij de beste prijs / kwaliteit bieden.

Je staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Wij ondersteunen je graag met behulp van foto’s, video’s en handleidingen bij het inmeten en monteren van de rolluiken. Uiteraard kan je altijd contact met ons opnemen indien je nog extra vragen hebt.

Het komt ook veel voor dat onze klanten online de rolluiken bestellen en een monteur/timmerman in hun eigen regio c.q. kennissenkring zoeken.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!


  Verwijderen

Toevoegen