Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Op maat gemaakt   
Bereken in 30 seconden prijs   
Slechts 1% aanbetaling!

Bestel een kleurenstaal

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Kleurenstaal bestellen

Rolluiken

(incl. BTW)
Breedte in cm (incl. zijgeleiders) *
Hoogte in cm (incl. omkasting) *
Hoogte omkasting in cm *
Type omkasting
Kleur lamellen *
Kleur omkasting *
Kleur geleider en onderlat *
Type bediening *
Kabel lengte
Bedieningszijde *
Type geleider *
Toebehoren *
Valse vensterbank
Montage materialen
Prijs (per stuk en inclusief BTW)
Aantal:
(incl. BTW)
Prijs (Alle prijzen zijn per stuk en inclusief BTW)
Aantal:

Levertijd van uw bestelling

Bestel een kleurenstaal

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Kleurenstaal bestellen

De prijs van een online webshop

met een goed advies én kwaliteit van de lokale zonwering expert

U kiest voor de rolluiken van Creon om één hele belangrijke rede, alles is tip top in orde.

Bij Creon ligt de focus op het verbeteren van de kwaliteit, elke dag weer. Wat u van ons mag verwachten:

 1. De eenvoud in het bestellen. Via de online webshop kunt u in 30 seconden (bij wijze van) de prijs van een rolluik berekenen. Daar vrijwel alle producten maatwerk betreft, vragen wij u uiteraard om dit niet overhaast te doen. Meet de maten goed in en bespaar hiermee een hoop tijd achteraf. Wij adviseren u om allereerst goed de opmeetinstructies door te nemen. Heeft u nog nooit rolluiken zelf ingemeten en online besteld, of twijfelt u of u het wel goed heeft gedaan? Dat is geen enkel probleem! 90% van onze klanten hadden ook nog nooit rolluiken online besteld. Onze klantenservice staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.
 2. Wij produceren de meeste producten in onze eigen productie. Is er iets mis gegaan met uw bestelling? Dan gaan we direct aan de slag om dit goed te maken. Daarnaast gaan we na hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.
 3. De rolluiken worden door onze eigen bezorgdienst bezorgd. Doordat de chauffeur u goed op de hoogte houdt over zijn aankomsttijd, hoeft u niet de hele dag te wachten. Hij vindt het overigens fijn als u hem een handje helpt, zodat de rolluiken beter intact blijven.
 4. "Goedkoop is duurkoop" en daarom zijn wij niet de goedkoopste. Wij streven ernaar een hoge kwaliteit te leveren, maar wel tegen een aantrekkelijke eerlijke prijs.
 5. Dat was nog niet alles. U heeft 5 jaar garantie! Bij Creon staat veilig betalen hoog in het vaandel. Daarom hoeft u slechts 1% aan te betalen.

Bekijk hieronder hoe o.a. doe-het-zelvers hun aankoop bij Creon Rolluiken hebben ervaren:

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een monster bestellen van uw product.

Technische informatie

Voor rolluiken met een breedte tot 320 en een maximale oppervlakte van 6,0 m2 worden de rolluiken uitgevoerd in de PA39 lamel van Aluprof. Bij rolluiken breder dan 320 of een oppervlakte groter dan 6,0 m2 wordt gebruik gemaakt van een extra grote lamel van het type 43 mm. De 43 mm lamel is beschikbaar tot 360 cm breed en een oppervlakte van 9m2. Let op dat staalblauw en bos groen niet beschikbaar zijn voor de lamel 43.

De rolluiken worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes(bij hoekgeleiders worden standaard geen afdekdopjes meegeleverd) en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegeleverd, daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Indien gewenst kunt u deze mee bestellen. U vindt de materialen hier.

Let op dat het rolluik speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geef altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel.

Isolatie waarde:

Een rolluik heeft diverse functies, zoals zonwering en inbraakbeveiliging. Rolluiken werken ook goed in de winter als isolator van uw woning. De impact is afhankelijk van de isolatie waarde van uw raam. Hoe minder goed de isolatie waarde van uw kozijn, hoe groter de impact van het rolluik. De isolatie waarde van kozijnen wordt uitgedrukt in een Uw waarde. Hoe lager de Uw waarde, hoe beter de isolatie. De combinatie van een kozijn met een gesloten rolluik is de Uws waarde.

Gemiddelde Uw en de navolgende Uws (combinatie kozijn met gesloten rolluik):

 1. Hout met enkel glas, Uw 4,7 = Uws 2,78 (verbetering van U 1,92)
 2. Hout met dubbel glas, Uw 2,8 = Uws 1,96 (verbetering van U 0,84)
 3. Kunststof met HR++, Uw 1,4 = Uws 1,16 (verbetering van U 0,24)
 4. Kunststof met triple glas, Uw 0,9 = Uws 0,79 (verbetering van U 0,11)
 5. Aluminium met HR++, Uw 1,5 = Uws 1,22 (verbetering van U 0,28)

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 0184-760760 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Door
5 5
Rolluiken
40.00
"Goede omschrijving hoe je het moet inmeten. Netjes bezorgd. En super blij ermee"
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"Duidelijke site, snelle levering zoals afgesproken, chauffeur belt netjes vlak voordat hij arriveert, klantenservice goed bereikbaar, denken met de klant mee. Was een onderdeel vergeten mee te leveren, na contact met klantenservice werd dit de volgende dag netjes nageleverd door DHL. Werkt perfect en is goed en veilig verpakt! Kortom TOP bedrijf"
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"verleden jaar in september twee screen en een rolluik besteld alles netjes op tijd geleverd en netjes van maat en netjes verpakt volgende keer weer naar creon"
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"Prachtige rolluik, sneller geleverd dan gemeld, prijs kwaliteit super, sympathieke bezorger, prima uitleg over het meten en monteren en je wordt geweldig up to date gehouden."
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"De rolluiken werken voortreffelijk alsook de uitleg en beschrijving is eenvoudig en kan je zelfs via video bekijken."

Bekijk in de video hoe u online uw rolluiken bestelt

Opmeetinstructies rolluiken

STAP 1: HOE GAAT U UW ROLLUIK PLAATSEN?
Alvorens u start met meten, dient u te bepalen hoe u uw rolluik wilt gaan monteren. Er zijn 3 manieren om uw rolluik te monteren. Twijfelt u welke manier het beste in uw situatie past? Neem dan contact met ons op.

STAP 2: KIES DE JUISTE MONTAGE METHODE

STAP 3: IS GEEN VAN BOVENSTAANDE SITUATIES VOOR U VAN TOEPASSING?
Naast de bovenstaande 3 opties kunt u ook kiezen voor een inbouw rolluik. Dit ziet u vaak bij huizen in België en Duitsland. De omkasting komt dan boven het kozijn achter de buitenmuur. Bij nieuwbouw en/of renovatie is dit een zeer interessante mogelijkheid. Wilt u advies over uw specifieke situatie? Stuur dan een foto met de afmetingen die u heeft opgenomen naar ons op via support@creon-online.eu.

Levering2

In de winkelwagen kunt u na invoer van uw postcode de eerste beschikbare bezorgdatum bekijken. Mocht u tijdens het bestellen niet direct een bezorg afspraak maken is de levertijd van rolluiken: Weken - 3 a 7

Status

U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, wanneer uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via iDeal of Paypal is dit vrijwel direct. Uw bestelling wordt in productie genomen wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt een bevestiging van ons wanneer de betaling is verwerkt.

Zodra uw order gereed staat voor verzending vanuit ons magazijn, ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen. Mocht u al een bezorgafspraak hebben ingepland, dan ontvangt u de dag voor levering aanvullende informatie over het tijdstip van levering.

Levermoment

De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.


Afhalen

Afhalen van rolluiken en screens is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Het is raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

 AFHAALADRES
Creon Logistics B.V.
Kade 34
3371 EP Hardinxveld-Giessendam
Afhalen mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 16:00 m.u.v. feestdagen

Verzendkosten

Prijzen op onze website worden altijd inclusief btw vermeld. Bij Creon Rolluiken betaalt u geen verzendkosten voor uw rolluik(en). Wij komen het geheel kosteloos bij u thuisbrengen (m.u.v. de Waddeneilanden).

De rolluiken van Creon kunt u eenvoudig zelf monteren. Uiteraard begeleidt Creon u bij dit proces. Aan de hand van onderstaande handleidingen leggen wij u heel duidelijk en gemakkelijk uit hoe u een rolluik monteert. Zorg dat u zich goed aan de montagehandleiding houdt. Naast de duidelijke handleiding staat er ook een team van deskundigen voor u klaar. Mocht u vragen hebben, neem dan met één van hen contact op via support@creon-online.eu of via het contactformulier.

Monteren van de rolluik

 Stap 1: De voorbereiding

De voorbereiding voor het monteren van uw rolluik

Voordat u begint met het monteren van uw rolluik, is het handig om eerst een aantal voorbereidingen te treffen. Eerst controleert u of uw bestelling compleet is. In het pakket dat u heeft ontvangen moet een omkasting zitten, zij-geleiders, het bedieningsmechanisme en de afdekdopjes. Als u schroeven of pluggen heeft besteld, dan moeten deze ook in dit pakket zitten.

Afhankelijk van de manier van monteren heeft u een aantal gereedschappen nodig voor de montage. Bij montage op de muur in combinatie met een bandbediening heeft u een steenboor nodig van 20 mm. Kies hieronder uw manier van monteren om na te gaan wat u nodig heeft en hoe u uw rolluikmoet monteren.

Kies hier uw hulp bij de montage:

Beschrijving

De prijs van een online webshop

met een goed advies én kwaliteit van de lokale zonwering expert

U kiest voor de rolluiken van Creon om één hele belangrijke rede, alles is tip top in orde.

Bij Creon ligt de focus op het verbeteren van de kwaliteit, elke dag weer. Wat u van ons mag verwachten:

 1. De eenvoud in het bestellen. Via de online webshop kunt u in 30 seconden (bij wijze van) de prijs van een rolluik berekenen. Daar vrijwel alle producten maatwerk betreft, vragen wij u uiteraard om dit niet overhaast te doen. Meet de maten goed in en bespaar hiermee een hoop tijd achteraf. Wij adviseren u om allereerst goed de opmeetinstructies door te nemen. Heeft u nog nooit rolluiken zelf ingemeten en online besteld, of twijfelt u of u het wel goed heeft gedaan? Dat is geen enkel probleem! 90% van onze klanten hadden ook nog nooit rolluiken online besteld. Onze klantenservice staat voor u klaar om u hierbij te ondersteunen.
 2. Wij produceren de meeste producten in onze eigen productie. Is er iets mis gegaan met uw bestelling? Dan gaan we direct aan de slag om dit goed te maken. Daarnaast gaan we na hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen.
 3. De rolluiken worden door onze eigen bezorgdienst bezorgd. Doordat de chauffeur u goed op de hoogte houdt over zijn aankomsttijd, hoeft u niet de hele dag te wachten. Hij vindt het overigens fijn als u hem een handje helpt, zodat de rolluiken beter intact blijven.
 4. "Goedkoop is duurkoop" en daarom zijn wij niet de goedkoopste. Wij streven ernaar een hoge kwaliteit te leveren, maar wel tegen een aantrekkelijke eerlijke prijs.
 5. Dat was nog niet alles. U heeft 5 jaar garantie! Bij Creon staat veilig betalen hoog in het vaandel. Daarom hoeft u slechts 1% aan te betalen.

Bekijk hieronder hoe o.a. doe-het-zelvers hun aankoop bij Creon Rolluiken hebben ervaren:

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een monster bestellen van uw product.

Technische informatie

Voor rolluiken met een breedte tot 320 en een maximale oppervlakte van 6,0 m2 worden de rolluiken uitgevoerd in de PA39 lamel van Aluprof. Bij rolluiken breder dan 320 of een oppervlakte groter dan 6,0 m2 wordt gebruik gemaakt van een extra grote lamel van het type 43 mm. De 43 mm lamel is beschikbaar tot 360 cm breed en een oppervlakte van 9m2. Let op dat staalblauw en bos groen niet beschikbaar zijn voor de lamel 43.

De rolluiken worden compleet geleverd inclusief afdekdopjes(bij hoekgeleiders worden standaard geen afdekdopjes meegeleverd) en in geval van een motor wordt de stekker meegeleverd. Montage materialen worden niet meegeleverd, daar het per situatie kan verschillen wat u nodig heeft. Indien gewenst kunt u deze mee bestellen. U vindt de materialen hier.

Let op dat het rolluik speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geef altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel.

Isolatie waarde:

Een rolluik heeft diverse functies, zoals zonwering en inbraakbeveiliging. Rolluiken werken ook goed in de winter als isolator van uw woning. De impact is afhankelijk van de isolatie waarde van uw raam. Hoe minder goed de isolatie waarde van uw kozijn, hoe groter de impact van het rolluik. De isolatie waarde van kozijnen wordt uitgedrukt in een Uw waarde. Hoe lager de Uw waarde, hoe beter de isolatie. De combinatie van een kozijn met een gesloten rolluik is de Uws waarde.

Gemiddelde Uw en de navolgende Uws (combinatie kozijn met gesloten rolluik):

 1. Hout met enkel glas, Uw 4,7 = Uws 2,78 (verbetering van U 1,92)
 2. Hout met dubbel glas, Uw 2,8 = Uws 1,96 (verbetering van U 0,84)
 3. Kunststof met HR++, Uw 1,4 = Uws 1,16 (verbetering van U 0,24)
 4. Kunststof met triple glas, Uw 0,9 = Uws 0,79 (verbetering van U 0,11)
 5. Aluminium met HR++, Uw 1,5 = Uws 1,22 (verbetering van U 0,28)

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 0184-760760 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *


Door
5 5
Rolluiken
40.00
"Goede omschrijving hoe je het moet inmeten. Netjes bezorgd. En super blij ermee"
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"Duidelijke site, snelle levering zoals afgesproken, chauffeur belt netjes vlak voordat hij arriveert, klantenservice goed bereikbaar, denken met de klant mee. Was een onderdeel vergeten mee te leveren, na contact met klantenservice werd dit de volgende dag netjes nageleverd door DHL. Werkt perfect en is goed en veilig verpakt! Kortom TOP bedrijf"
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"verleden jaar in september twee screen en een rolluik besteld alles netjes op tijd geleverd en netjes van maat en netjes verpakt volgende keer weer naar creon"
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"Prachtige rolluik, sneller geleverd dan gemeld, prijs kwaliteit super, sympathieke bezorger, prima uitleg over het meten en monteren en je wordt geweldig up to date gehouden."
Door
5 5
Rolluiken
40.00
"De rolluiken werken voortreffelijk alsook de uitleg en beschrijving is eenvoudig en kan je zelfs via video bekijken."
Video

Bekijk in de video hoe u online uw rolluiken bestelt

Inmeten

Opmeetinstructies rolluiken

STAP 1: HOE GAAT U UW ROLLUIK PLAATSEN?
Alvorens u start met meten, dient u te bepalen hoe u uw rolluik wilt gaan monteren. Er zijn 3 manieren om uw rolluik te monteren. Twijfelt u welke manier het beste in uw situatie past? Neem dan contact met ons op.

STAP 2: KIES DE JUISTE MONTAGE METHODE

STAP 3: IS GEEN VAN BOVENSTAANDE SITUATIES VOOR U VAN TOEPASSING?
Naast de bovenstaande 3 opties kunt u ook kiezen voor een inbouw rolluik. Dit ziet u vaak bij huizen in België en Duitsland. De omkasting komt dan boven het kozijn achter de buitenmuur. Bij nieuwbouw en/of renovatie is dit een zeer interessante mogelijkheid. Wilt u advies over uw specifieke situatie? Stuur dan een foto met de afmetingen die u heeft opgenomen naar ons op via support@creon-online.eu.

Levertijd

Levering2

In de winkelwagen kunt u na invoer van uw postcode de eerste beschikbare bezorgdatum bekijken. Mocht u tijdens het bestellen niet direct een bezorg afspraak maken is de levertijd van rolluiken: Weken - 3 a 7

Status

U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, wanneer uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via iDeal of Paypal is dit vrijwel direct. Uw bestelling wordt in productie genomen wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt een bevestiging van ons wanneer de betaling is verwerkt.

Zodra uw order gereed staat voor verzending vanuit ons magazijn, ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen. Mocht u al een bezorgafspraak hebben ingepland, dan ontvangt u de dag voor levering aanvullende informatie over het tijdstip van levering.

Levermoment

De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.


Afhalen

Afhalen van rolluiken en screens is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Het is raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

 AFHAALADRES
Creon Logistics B.V.
Kade 34
3371 EP Hardinxveld-Giessendam
Afhalen mogelijk van maandag t/m vrijdag van 8:00 - 16:00 m.u.v. feestdagen

Verzendkosten

Prijzen op onze website worden altijd inclusief btw vermeld. Bij Creon Rolluiken betaalt u geen verzendkosten voor uw rolluik(en). Wij komen het geheel kosteloos bij u thuisbrengen (m.u.v. de Waddeneilanden).

Montage

De rolluiken van Creon kunt u eenvoudig zelf monteren. Uiteraard begeleidt Creon u bij dit proces. Aan de hand van onderstaande handleidingen leggen wij u heel duidelijk en gemakkelijk uit hoe u een rolluik monteert. Zorg dat u zich goed aan de montagehandleiding houdt. Naast de duidelijke handleiding staat er ook een team van deskundigen voor u klaar. Mocht u vragen hebben, neem dan met één van hen contact op via support@creon-online.eu of via het contactformulier.

Monteren van de rolluik

 Stap 1: De voorbereiding

De voorbereiding voor het monteren van uw rolluik

Voordat u begint met het monteren van uw rolluik, is het handig om eerst een aantal voorbereidingen te treffen. Eerst controleert u of uw bestelling compleet is. In het pakket dat u heeft ontvangen moet een omkasting zitten, zij-geleiders, het bedieningsmechanisme en de afdekdopjes. Als u schroeven of pluggen heeft besteld, dan moeten deze ook in dit pakket zitten.

Afhankelijk van de manier van monteren heeft u een aantal gereedschappen nodig voor de montage. Bij montage op de muur in combinatie met een bandbediening heeft u een steenboor nodig van 20 mm. Kies hieronder uw manier van monteren om na te gaan wat u nodig heeft en hoe u uw rolluikmoet monteren.

Kies hier uw hulp bij de montage: