Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Lees meer over....

Hier hebben we voor u een aantal zaken uiteen gezet welke belangrijk zijn ofwel voor het bestellen of na het bestellen. Denk hierbij aan wat als u een bestelling wilt wijzigen, wat zijn de garantie voorwaarden ect. Klik op de onderwerpen hierboven om meer hier over te lezen. Hieronder hebben we in het kort de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt:

Waarom zijn onze prijzen voordelig?
Dat is mogelijk omdat wij geloven in een concept dat u de rolluiken bij ons kunt inkopen en dat u zelf die rolluiken kunt monteren. U staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Wij ondersteunen u graag met behulp van foto’s, video’s en handleidingen bij het inmeten en monteren van de rolluiken. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien u nog extra vragen heeft.

Prijzen worden altijd inclusief BTW vermeldt en daarnaast is het bezorgen gratis!

Worden de rolluiken ook gemonteerd?
Creon richt zich uitsluitend op de verkoop van rolluiken en screens. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs / kwaliteit bieden.

U staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Wij ondersteunen u graag met behulp van foto’s, video’s en handleidingen bij het inmeten en monteren van de rolluiken. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen indien u nog extra vragen heeft.

Het komt ook veel voor dat onze klanten online de rolluiken bestellen en een monteur/timmerman in hun eigen regio c.q. kennissenkring zoeken.