Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Levering

LEVERTIJD
Hieronder vindt u de levertijden van onze producten.

Standaard rolluiken
10 tot 18 werkdagen
Rolluiken met halfronde omkasting
15 tot 23 werkdagen
Rolluiken met een ** kleur
15 tot 23 werkdagen
Rolluiken 55
15 tot 23 werkdagen
Roldeuren
15 tot 23 werkdagen
Screens
10 tot 18 werkdagen
Losse onderdelen
1 tot 2 werkdagen

Let op!! Bij bestellingen rond de zomervakantie en kerstvakantie kan de levertijd oplopen i.v.m. sluiting van de productie. Onze verkoop- en administratieafdeling zijn gedurende deze tijd wel geopend en bereikbaar op de standaard tijden.

STATUS VAN MIJN BESTELLING
U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via iDeal of Paypal is dit vrijwel direct. Betalen per bankoverschrijving dient u zelf te doen. Uw bestelling wordt dan in productie genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen, zodra deze is ontvangen ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons.

Zodra uw order uit productie is wordt deze afgeleverd bij onze distributeur. Nadat uw order klaar is gezet bij onze distributeur ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen.

LEVERMOMENT
De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden.

AFHALEN
Afhalen is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Wij adviseren u om uw bestelling te komen afhalen met twee personen ten behoeve van het laden van de producten. Daarnaast is het raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

Creon Online B.V.
Wilgehout 12
3371 KE Hardinxveld-Giessendam

Afhalen is mogelijk op woensdag en donderdag van 8:00 - 12:00 en van 14:00 - 16:00.

VERZENDKOSTEN
Prijzen worden altijd inclusief btw vermeld en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten getoond. Voor het bezorgen van onze producten wordt eenmalig 25,- euro in rekening gebracht (m.u.v. de Waddeneilanden).

De verzendkosten voor onderdelen en/of montagematerialen die bij ons vandaan per pakketdienst worden verstuurd, bedragen € 6,75. Wij leveren uitsluitend in Nederland en België. Indien u uw order naar het buitenland vervoert wenst te hebben dient u uw eigen transportvoorziening te regelen en kunnen wij uw order bij deze transportdienst afleveren.