Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal

Bestel uw rolluiken tegen de beste prijzen direct online

Inbouw rolluik

Bestel een monster

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Klik hier om een monster te bestellen

€ 38,50

Inbouw rolluiken

Bespaar op montage, installeer zelf. 19045 doe-het-zelvers gingen u voor!

Schrijf de eerste review van dit product

* Verplichte velden

€ 38,50

Totaalprijs (Alle prijzen zijn per stuk en inclusief BTW)

Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Bestel een monster

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Klik hier om een monster te bestellen

Inbouw rolluiken zeer geschikt voor nieuwbouw

Inbouw rolluiken zijn zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld nieuw gaat bouwen. Deze inbouwrolluiken worden weggewerkt boven het raam indien u de ramen achter de buitengevel plaatst. Op deze manier kunt u netjes de geleiders en de omkasting van de inbouw rolluiken wegwerken achter de muur.

U kunt uw rolluik bij ons online bestellen, doordat onze web-shop op basis van uw specificaties automatisch de prijs berekend. Naast de laagste prijs, krijgt u ook nog 5 jaar garantie!

De inbouwrolluiken worden gemonteerd op uw raam met ankers. De geleiders worden vastgezet met speciale "bolkop" schroeven. Deze schroeven bevatten een zeer bolle kop en worden eerst in een rechte lijn op uw raam gemonteerd. Vervolgens wordt de geleider van de inbouw rolluiken op de schroeven vast geklikt.

De inbouw rolluiken hebben een geisoleerd omkasting. Daarnaast kan de omkasting op 2 manieren open. De omkasting kan aan de onderzijde en aan de achterzijde open. Let op dat u dit gedeelte van de omkasting altijd open kan doen. Mocht er ooit namelijk een herstelling uitgevoerd moeten worden, dan dient u dat te doen via dit dit gedeelte.

Voor rolluiken tot een maximale oppervlakte van 6,0 m2 worden de rolluiken uitgevoerd in de PA39 lamel. Bij rolluiken met een oppervlakte groter dan 6,0 m2 wordt gebruik gemaakt van een extra grote lamel van het type PA 45. De omkasting is uiteraard afhankelijk van de hoogte. Voor de hoogte van de omkasting, kunt u de volgende tabel aanhouden:

Hoogte omkasting Hoogte rolluik inclusief omkasting:
16,5 cm 135 cm
20,5 cm 245 cm 
26,0 cm Maximum 

Bij Creon staat veilig betalen hoog in het vaandel. Daarom hoeft u slechts 5% aan te betalen. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina. Dan maken wij een prijs indicatie voor u op maat.

Let op dat het rolluik speciaal voor u op maat gemaakt worden. Voor producten die voor u op maat worden gemaakt vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand! Geeft altijd de totaal maat van de rolluik op en bel ons bij twijfel.

Reviews

Specificaties

Minimum breedte 50 cm
Maximum breedte 360 cm
Minimum hoogte 50 cm
Maximum hoogte 300 cm

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *
Informatie over de levertijd van uw rolluiken

De geschatte levertijd van rolluiken is 10 á 18 werkdagen. Sommige kleuren (aangeduid met **) hebben een langere levertijd van 15 tot 23 werkdagen. De levertijd van rolluiken 55 en roldeuren is 15 tot 23 werkdagen. Let op: Gedurende de zomer c.q. kerst vakantie zijn onze kantoren niet gesloten. De levertijd kan gedurende deze periode een kleine vertraging oplopen.

Zodra uw bestelling klaar is, worden de rolluiken afgeleverd bij onze distributeur. U kunt kiezen bij bestelling of u de rolluiken af wilt halen of wilt laten bezorgen.

  1. Bezorgen: De bezorgkosten in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilandenbedragen € 25,- (inclusief BTW) ongeacht de grootte van uw bestelling. Er wordt door de distributeur telefonisch met u een bezorgafspraak gemaakt om uw bestelling bij u te komen afleveren. De dag voor de bezorging kunt u na 16:00 op www.bezorgtijden.nl/rvlot nakijken hoe laat u uw bestelling bezorgd wordt.
  2. Ophalen: Ophalen is gratis ongeacht de grootte van uw bestelling. Zodra u geinformeerd bent over dat uw bestelling is ontvangen, kunt u uw bestelling afhalen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00. Dit kan op het adres Sportlaan 401 te Sliedrecht (R. Vlot en Zn.).

Indien u betaald onder rembours ontvangt u van de transporteur de bijbehorende factuur.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

  1. € 5,99
  2. € 13,16
  3. € 3,99
  4. € 1,03