• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 1% aanbetaling
Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Uw rolluiken en roldeuren tegen de laagste prijzen kopen

Opmeetinstructies voor rolluiken op de muur

STAP 1   Opmeten

U dient allereerst secuur de buitenmaten van uw kozijn op te meten. Dit is de afstand van muur tot muur. Meet deze afstand voor zowel de hoogte als de breedte en meet deze op verschillende plekken. Neem de kleinste waarde die u heeft gemeten.

STAP 2   Geleiders

Bij de breedte telt u vervolgens 2 keer 5,3 centimeter op. Deze centimeters zijn de breedte van de vlakke zijgeleiders die op de muur worden bevestigd. Mochten onze standaard voorzetrolluiken niet voldoen aan uw maatvoering, dan is het mogelijk dat u uitwijkt naar onze rolluiken 55. Let dan op dat de geleiders bij dit rolluik breder zijn, namelijk: bij een omkasting van 18,0 en 20,5 centimeter hoog is de geleider 6,6 centimeter breed en bij een omkasting van 25,0 en 30,0 centimeter hoog is de geleider 7,5 centimeter breed.

       

STAP 3   Omkasting

Bij de hoogte van het rolluik wordt de afmeting van de omkasting opgeteld. De maat van de omkasting hangt af van de hoogte van het rolluik. Zie daarvoor de omkasting pagina. Tevens wordt de maatvoering getoond in het blauwe vakje in het bestelformulier. Dit is een extra controlepunt om te zien of u de juiste maatvoering heeft ingevoerd.

Let op: de onderste lamel steekt indien het rolluik helemaal open is, altijd een aantal centimeter uit de omkasting. Dit is ongeveer 4 centimeter. Bij naar buiten draaiende ramen kan dit de werking van uw rolluik blokkeren.Het band of het snoer van de motor steekt altijd aan de achterkant onderin uit de omkasting. Dit kan op verzoek veranderd worden naar een andere positie.

of

STAP 4   Type bediening >