• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 1% aanbetaling
Maatwerk rolluiken tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Uw rolluiken en roldeuren tegen de laagste prijzen kopen

Opmeetinstructies voor rolluiken tussen de muur

STAP 1   Opmeten

U dient allereerst secuur de buitenmaten van uw kozijn op te meten. Dit is de afstand van muur tot muur. Meet deze afstand voor zowel de hoogte als de breedte en meet deze op verschillende plekken. Neem de kleinste waarde die u heeft gemeten.

STAP 2   Geleiders

Verminder inzake de breedte de maatvoering met 0,5 centimeter. Uw muren zijn immers niet overal even recht en zo voorkomt u dat uw rolluik niet past of knelt. Zodra u de maten heeft verminderd met 0,5 centimeter, kunt u deze maat invoeren bij bestellen. Bij deze methode kunt u gebruik maken van onze hoek zijgeleiders. Let op: bij rolluiken 55 kunt u geen gebruik maken van hoekgeleiders.

       

STAP 3   Omkasting

Bij de hoogte van het rolluik wordt de afmeting van de omkasting opgeteld. De maat van de omkasting hangt af van de hoogte van het rolluik. Meer informatie over de hoogte van uw omkasting vindt u hier. Tevens wordt de maatvoering getoond in het blauwe vakje in het bestelformulier. Dit is een extra controlepunt om te zien of u de juiste maatvoering heeft ingevoerd.

Let op: de onderste lamel steekt indien het rolluik helemaal open is, altijd een aantal centimeter uit de omkasting. Dit is ongeveer 4 centimeter. Bij naar buiten draaiende ramen kan dit de werking van uw rolluik blokkeren.Het band of het snoer van de motor steekt altijd aan de achterkant onderin uit de omkasting. Dit kan op verzoek veranderd worden naar een andere positie.

of

STAP 4   Type bediening >