Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok kozijnen en zonwering

Opmeetinstructies - Screens - Op de muur

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Opmeetinstructies voor screens op de muur

U dient allereerst secuur de buitenmaten van de dag op te meten. Dit is de afstand van muur tot muur. Meet deze afstand voor zowel de hoogte als de breedte en meet deze op verschillende plekken. Neem de kleinste waarde die u heeft gemeten. Voer hierna onderstaande stappen uit om de bedieningszijde en de juiste maat te bepalen rekening houdend met geleiders en de maat van de omkasting.

Stap 1: De geleiders

Bij de breedte telt u vervolgens 2 keer de breedte van de geleider op. De breedte van de geleider is 3,0 centimeter voor het type screen en 3,5 centimeter voor het type ritsscreen. Voor deze methode maakt u gebruik van onze vlakke zijgeleiders


Vlakke geleider:
Geschikt voor screens
vlakke geleider

Vlakke geleider met windprotector:
Geschikt voor screens
vlakke geleider met windprotector


Vlakke geleider:
Geschikt voor ritsscreens
vlakke geleider ritsscreen

Stap 2: De omkasting

Rolluik blokkade

De maten die u in zal voeren zijn inclusief omkasting. Houd er dus rekening mee dat u deze wel kwijt kunt in de afmetingen die u doorgeeft. Meer informatie over de hoogte van uw omkasting vindt u op de omkasting pagina. Tevens wordt de maatvoering getoond in het blauwe vakje in het bestelformulier. Dit is een extra controlepunt om te zien of u de juiste maatvoering heeft ingevoerd.

Let op: de eindlijst steekt indien de screen helemaal open is, altijd een aantal centimeter uit de omkasting. Dit is ongeveer 4 centimeter. Bij naar buiten draaiende ramen kan dit de werking van uw screen blokkeren.

Klik hier voor meer informatie over het bepalen van de bedienignszijde

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!


  Verwijderen

Toevoegen