Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok kozijnen en zonwering

Rolluiken

We hebben een aantal zaken voor je op een rij gezet.

Alles over rolluiken

Op deze pagina vindt u alle informatie over rolluiken. Denk hierbij aan instructies t.a.v. het opmeten als ook instructies t.a.v. de montage. Daarnaast vindt u hier ook een aantal thema's, zoals:

De levertijd van rolluiken is: Weken - 3 a 7. Naar de zomer toe stijgt de vraag naar rolluiken. De levertijd zal in het voorjaar / zomer eerder aan het einde van de aangegeven levertijd zitten en buiten dit seizoen om aan het begin van de levertijd. Mocht u van plan zijn screens te bestellen gedurende het voorjaar, is ons advies niet te lang te wachten.

Kan ik het ook door jullie laten opmeten?
Helaas is het niet mogelijk om de rolluiken en/of screens door ons op te laten meten. Wij werken daarnaast ook niet samen met bedrijven welke wij aan u kunnen aanbevelen. Uiteraard kunnen wij wel advies geven over uw situatie. Hieronder kunt u lezen hoe.

Zou ik advies kunnen krijgen over mijn situatie?
Wij kunnen u goed op weg helpen en u adviseren met welke maten u rekening zou moeten houden. Let wel op dat u altijd eindverantwoordelijk blijft voor de meting. Wij ontvangen dan graag een foto van uw situatie met hierbij de door u berekende maten en vanaf welke punten gemeten. U kunt deze foto versturen naar: [email protected]. Let op dat de foto die u verstuurt de bestandsgrootte niet groter is dan 6 mb.

Mocht u toch nog andere vragen hebben of onduidelijkheden ervaren, neem dan contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Neem contact op!


  Verwijderen

Toevoegen